Jul 11, 2013

You´ll find me at the hairdressers...OUTER BEAUTY
It´s time for some new highlights today. I´m thinking blonder. More summer-ish.

Or, I´m thinking more caramel and less blonde since it´s going to be even blonder in the sun. Hmm...whatever the colour I am looking forward to some alone time in that chair. A coffee latte and a glossy mag. A little slice of heaven...


[Images via Pinterest]

7 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. Love all these variations and they all have a natural look. I love sitting in the hairdressers with the latest magazines and a cappuccino!A good excuse to just sit and relax. Just catching up on your posts after my holiday.
  http://missbbobochic.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 3. Hurra vad härligt! Jag klippte mig i Visby häromdagen- välbehövligt. Inga highlights dock :-( Jag röstar på honungs/guld-slingor i redan blont hår. :-) Kramar Helena

  ReplyDelete
 4. Hello lovely! Missed you and your note made me happy.

  I am on my way to the hairdresser today, can't wait! I'll go for summer-ish too ;)

  xo

  ReplyDelete
 5. Going to the hairdresser is one of those little pleasures that make like simply better!
  xx,
  E.
  www.theslowpace.com

  ReplyDelete
 6. För en dryg månad sedan gjorde jag slingor för första gången. Och vet du. Kan det vara för ett år sedan du skrev ett liknande inlägg. Du skulle iallafall fixa håret och la upp några bilder. Rätt säker på att det var bla Aniston. Kanske Eller också. Anyway. Jag visade upp det inlägget för att min frisör skulle förstå vad jag var ute efter. Jag fattar inte att jag inte har gjort det tidigare. För my god vilket lyft det blev. Här om dagen var det en kvinna, yngre än jag, som trodde att jag var mannens 25-åriga hemliga dotter. Haha.
  Ha det bra. Kram

  ReplyDelete