Nov 28, 2012

Glitter & glamour for this seasons outfits

 
 
 
OUTER BEAUTY
I´ve been totally smitten with the glitter trend in clothes. I now want it on everything. A Wednesday gets a little more glamorous when adding glitter, it´s a fact. This season Malene Birger has made a great collection, full of glitter and glamour. Look at those sequin pants, that black glitter jacket and the simple but elegant knitted top in silver (also available in gold, puh:). I had a huge dose of glitter at department store Illum in Copenhagen the other day, as you can see...Have you also been smitten with glitter?
 

5 comments:

 1. Yes! Especially this Holiday season! :) xoxo

  ReplyDelete
 2. Ja det är mycket glitter nu, gillar det:) hade en av mina glittertröjor idag faktiskt, så det blev en lite glammigare onsdag:) kram Nilla

  ReplyDelete
 3. Tror glitter är lite som vitaminer, alltså good for you!
  KRAM

  ReplyDelete
 4. Jag får väl lov att säga att jag inte är sådär jätteförtjust i glitter men bild nummer 2 gillade jag :), lite glitter går an :).
  Men jag kan tycka att det är hur snyggt som helst på andra i varje fall.
  Ha det så bra! Kram Jennifer

  ReplyDelete
 5. Åh du har bytt ut bilden på CBK. My god so beautiful.
  Jag älskar Malene Birgers senaste kollektion. Jag har handlat soupermycket. Men inget glitter. Än. Det orangea i översta bilden är så snyggt så jag tror jag dör. Klänningen kommer bli min. Jag har dock inte sett den i butiken på Biblioteksg ännu. Ska kolla på må då jag ska in.
  Kram

  ReplyDelete