Apr 23, 2012

From this months magazine pile...OUTER BEAUTY
The famous girl we all want to be friends with, Jennifer Aniston, gives her beauty tip in the May issue of InStyle (UK). Jennifer uses Dr.Hauschka Rose Day Cream, "a rich, luxurious daily moisturizer", and mixes it with sunblock for year-round protection. This cream is best suited for dry, sensitive or mature skin, according to Dr. Hauschka. It has Avocado oil (then it simply must be good!) and extracts of rose petal in it. Actually 30 rose flowers goes into every tube of this cream, loved by many more than Jennifer. Have to try this out. If it´s good enough for Jen...

{Image from Dr.Hauschka}

5 comments:

 1. Den där krämen har jag stått och klämt på många gånger...de säljer den på Whole Foods ;)

  Du, visst frågade du mig om fler NYC tips? Svarade jag någonsin på den frågan?? Är lite förvirrad efter alla gäster vi haft på sistone!

  So long Kalaslotta i USA

  ReplyDelete
 2. Ok, mina tips är att räkna med att man orkar/hinner 2 saker per dag med kids. Hade ju just en fembarnsfamilj här så de är mitt exempel.

  De drog till Frihetsgudinnan på morgonen och sen vidare till Time Square och Toys R Us butiken, M&M Factory och Footlocker. Lunch däruppe är lite sådär men Hard Rock funkar (ligger mitt på TS).

  Intrepid är ett måste om man har killar, de älskar att få möjligheten att gå in i en Concord och att se alla plan och helikoptrar.

  Parken är cool, hyr cyklar o ta er runt, en tur på Central Park Zoo är kul om det är fint väder, gå sen till Apple butiken och FAO Schwarz som ligger i ena hörnet.

  Empire State Building är kul och mitt heta tips är att gå dit tidigt och köpa biljetter till Sky Ride som är en "föreställning" där man åker genom Manhattan på en rörlig bänk..svårt att förklara, googla.. När man är klar så är man förbi kön upp i ESB och kan på så sätt "smita" upp fortare. Vi går de sista 8 trapporna istället för att stå i lång seg kö för hiss..

  Ground Zero är intressant om barnen är tillräckligt stora.

  Vill man uppleva det riktiga NYC i mina ögon och barnen är pigga på att gå lite så är SoHo och The Village områden att strosa i (här ligger även den svenska smågodisbutiken Sockerbit om de behöver mutas..). Coola små butiker med udda saker.. Fifth Av är väl inte helt barnvänligt och i mina ögon rätt turistigt..

  Rockerfeller Plaza är kul och Abercrombie butiken runt hörnan är långa köer till..visst är den häftig men om man är ute efter kläderna så kan man ta den nere på South Seaport Square som dessutom har utställningen Bodies - The Exhibition som är otrolig (kräver dock lite äldre kids..mina har varit där men jag tror att det mest var äckligt i deras ögon..haha.

  Gå ut och ät med barnen, allra helst nere i Meatpacking, Village och SoHo, de är helt ok med kids, amerikanerna äter ute hela tiden så ha inte några svenska fördomar om att det inte är ok att ha med barn.

  Spice Market är en ypperlig krog att ta med kidsen på, häftig miljö och god mat.

  Hoppas det hjälpte lite..

  Ha en jättehärlig resa och hojta till om du undrar något!

  Kalaslotta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh my, thank you Lotta! Vilka supertips! Kanske fler som läser detta och får bra tips! Skall definitivt testa flera av dessa!

   Delete
 3. like this tip a lot! sorry for posting you know what - it was by mistake. about that tomorrow I'll take care of that fo sure dear! totally in!

  kisses

  ReplyDelete
 4. Cute blog, love the layout!

  xo, Megan

  http://indieflower-meg.blogspot.com/

  ReplyDelete