Mar 6, 2012

Just nu i bokhögen...


INNER BEAUTY
...eller snarare på kö i bokhögen, ligger boken The Worry Cure av Dr. Robert L. Leahy. Jag är en worrier, eller var det snarare för tio-tolv år sedan. Då kunde jag oroa mig så mycket att det tog över stora delar av livet. Lyckligtvis har detta gått över, inte av sig själv såklart, utan med rätt mycket jobb bakom, men åh vad livet blev lättare och bättre! Men once a worrier always a worrier...självklart kan jag ha dåliga dagar då jag kan oroa ihjäl mig över både stora och små saker, det hör nog livet till för de flesta av oss, särskilt som småbarnsmammor. Därför bestämde jag mig för att läsa denna när min kompis, som utbildar sig till KBT-terapeut, tipsade om boken och benämnde den som "enastående". En bok med ett sådant epitet måste man ju bara läsa. Oavsett om man är en worrier idag eller inte:)