Mar 13, 2012

Best cleanser in the world?

OUTER BEAUTY
Nu är det dags att äntligen testa den überhaussade rengöringen från Eve Lom. Gwyneth Paltrow älskar den. Skönhetsredaktörer hyllar den. Förra året tilldelades den "Beauty Insiders Choice award", och det låter ju onekligen lovande...Eller som VOGUE skrev: "Probably the best Cleanser in the world". Det är så bra att man nästan blir misstänksam. Men, jag har faktiskt en beautyexpert till kompis som inte håller med om lovorden, så det skall bli intressant att se själv. Vad som verkligen fick mig på fall var att den även tar bort ögonmakeup, allt i ett svep (och jag har sagt det förr och ni vet vad jag menar, en bussy mom måste ibland rationalisera bort vissa steg). Eve Lom säljs bland annat på COW.
Så nu förväntar jag mig; "the result is perfectly balanced skin and a glowing complexion", som Eve Lom själv säger.