Mar 1, 2012

Beautiful comfort food (ok sweets...)

OUTER BEAUTY
På fredagar drabbas jag ibland av husmorsiver/perfekta mamman/hustrun vilket resulterar i att jag bakar och lagar en massa mat. Hejdå nyttiga veckan med dess gröna alger, nötter, inga kolhydrater och allt annat man bör avhålla sig ifrån och hej till smaskiga kakor, franska ostar och rödvin (jag vet, inte en diet att rekommendera men livet är för kort för att inte njuta av det:). Ibland känner jag av denna iver redan på torsdagen, och börjar leta recept inför helgens bravader.

Den här otroligt vackra lättbakade kakan tänkte jag slänga ihop imorgon:


Bilder från Glorious Treats

Självklart skojar jag. Jag kommer under inga omständigheter att ge mig på denna. Men den är så vacker att den är värd att visas och inspireras av. Vilket hantverk.

Däremot så finns det inte mycket som slår en chocolate chip cookie. Här hittade jag ett nytt recept med blåbär (man måste ju tänka på att vara lite nyttig:) som jag tänkte ge mig på, och missa inte de extremt utförliga bilderna steg-för-steg. You can´t go wrong. Happy comfort baking.


Bilder från Passion4baking