"some kind of gratitude journal in twitter style"

INNER BEAUTY
Tänk att det faktiskt är vår nu igen, i alla fall i underbara Skåne enligt SMHI, men det betyder också att ett år har gått så fort, känner mig tacksam men samtidigt lite stressad över hur fort tiden och därmed livet går, och när man har en bebis hemma så blir man liksom extra påmind om hur snabbt tiden går!

OUTER BEAUTY
Igår åt jag lunch med min kära och alltid snygga väninna beautyjunkien A. på Story Hotel i Sthlm och som alltid var jag tvungen att fråga om hennes fantastiska glow och som alltid svarade hon att det var tack vare Laura Merciers Illuminating Tinted Moisturizer, som jag fortfarande inte har köpt men definitivt skall (dock sade både hon och kunnig personal på COW att man bör ha den sparsamt i ansiktet på utvalda ställen så att det inte blir föör mycket).