Feb 10, 2012

Fredagschampagne för håret

Bild via bjornaxen.se
Outer beauty
Vid den senaste tidens festligheter (och ibland till vardags om jag veeerkligen anstränger mig:) har jag som beauty junkie passat på att testa denna nya glansspray, Sparkle Explosion Shine Spray från Urban by Björn Axén, (tack snälla C. som fick två stycken i en goodie bag och gav den ena till mig:) Denna glansspray är prisbelönt i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2011 med motiveringen "Som Champagne för håret". Är benägen att hålla med, det glittrar faktiskt om håret när man sprayar i den. Extra plus för UV-skyddet, inför stundande sommar (jag vet, känns avlägset just nu). Sprayen tynger heller inte ned håret, utan ger just mest glans, och det är ju det vi vill ha och aldrig kan få för mycket av. Så inför helgens dinner parties kommer jag att spraya denna i håret (och hoppas att någon vänlig själ noterar att det faktiskt glittrar:).

Bon weekend friends!