Mar 5, 2012

Alla dessa tankar...


INNER BEAUTY
Vi tänker cirka 60 000 tankar om dagen. Och det lite deppiga i det hela är att de flesta tankar är både gamla och negativa, enligt forskarna. Men som tur är så går det ju att ändra på detta, även om det tar både tid och kraft och är helt och hållet upp till en själv. Och vissa dagar går bättre än andra, så är det bara. Just idag är det lite svårare för mig, vet faktiskt inte varför, kanske en släng av måndagsblues? Hursomhelst, imorse när jag rotade i en låda, efter en helt annan grej, hittade jag denna blädderkalender, som jag hade råkat glömma bort. Men just dagens visdomsord i den passade ganska bra till mitt planerade inlägg om tankar, och det hela kändes lite "meant to be" ni vet, så då fick det bli så. Och i samma sekund som jag skulle fota den för att visa er så rev bebin sönder bladet...oh well, the art of multi tasking:)